Holland Lop PET QUALITY...je...

| | Isnin, 22 Februari 2010

kalau dah ada darah keturunan HL..mesti pandai post..senang aku nak tangkap gambar..

hensem tak...cam tuan sy...

gaya mutu dan....keungulann....DUNhill..opssss HL



nie lah yg aku ckp kan tu HL PET QUALITY umur 2 1/2 bulan..jantina jantan@male... beli pure tak cukup burget..
dah lama mengidam tapi dapat pet quality pun jadi lah..satu jer nak mintak tolong2 kwn seangkatan..HL nie color apa yek...aku blur lah nak kata otter tapi ada Tri-Color (lilac+black+brown) blih tolong tak kasi tau color apa tq





1 ulasan:

~ h a n i m h u s i n ~ berkata...

aduhhh,,cantik nya..nak jugak!

bagi anem jer la =p

Catat Ulasan