lama dah tak update daa...

| 0 ulasan | Khamis, 29 April 2010

kepada rakan2 sekalian ....sorry sbb tak update..blog...coz sy agak bz sekarang.banyak keja2 bertimbun kat opis...so bila free nanti sy akan update2 blog sy k ....t.kasih

for sale... lop ear

| 0 ulasan | Jumaat, 16 April 2010

( sold out)

broken brown (SOLD OUT)
dua2 jantan
umur 2bulan
harga rm170 seekor
satu color solid tort n broken brown

HL ku

| 0 ulasan | Khamis, 15 April 2010

yg nie doe baru jer aku ambik minggu lepas lambat aku post sbb banyak keja kat opis..

paling susah nak kasi dia posing...susah tul..

hensem aku....sekarang dia king sbb dia seekor jer jantan..


hari tu aku post color dia black otter kan tapi sekarang lain color lak...
cam lilac otter pun ada gak,,,sapa2 blih bantu bantu hambar nie k...

bolih ker masuk show...hihihihi `jgn mimpi lah miepeaty'.....

maklum lah pakai camera digital yg lama nak beli slr belum ada duit lagi....tak ler

nie budak kecik...female...muka memang cantik cam pure bred...hihih puji arnab sendiri
nampak..

pipi kembang tu yg tak lih tahan tengok tu cam nak gigi jer....


cun tak... kalau nak kena tunggu lama sikit sbb umur baru 2bulan...hihihi


tengah makan bublegum..

tak sabar nak tengok dia membesar..

tengok ada tak sama ngan show quality hahahahha....`ko nie mimpi lah mie'...

so rabbit2 nie semua pet quality....tau ...tu jer aku mumpu buat masa nie...kalau ada rezeki...
teringin gak nak angkat pure bred...

ND ku

| 0 ulasan |


nie ND doe aku tengah bunting...harap2 semua nya selamat...








nie ND hensem aku...paling notty
aku cuma ada sepasang ND jer dlm aku nya rabbitry...



lagi Holland lop pets quality dlm rabbitry ku

| 0 ulasan | Rabu, 7 April 2010


color solid tort
doe


color broken brown
doe
baka nie muka dah hampir ngan pure HL memang kemek..hihihi
dan agak riski utk aku sbb umur masih muda...so kena ambik perhatian lebih sikit kat budak2 kecik nie..

for sale....

| 1 ulasan | Selasa, 6 April 2010

sy nak jual induk lop ear ada 3 ekor sekarang...4 ekor anak lop ear ...utk anak tu kena tunggu sekejap sbb umur baru 1 1/2 bulan...so sesiapa beminat blih datang tengok...kalau tak nak pun tak per....umah dekat bandar baru ampang call dulu sebelum nak datang no hp 0126700985...harga dlm rm200-250 aje....(kalau pandai cita blih kurang....kurang sikit2 jer lah.(; )

for saleee Holland lop pet quality

| 0 ulasan | Khamis, 1 April 2010

color solid tort
umur 2 lebih
jantan
rm400
color broken brown
umur 2 lebih sikit
jantan
rm400
harga blih runding kalau betul2 nak beli